Tarieven auto 2018
Cat. B = (personen)auto

RIJLESSEN VANAF € 38,70 PER UUR!
(bij pakket "geslaagd")

Tijdens de eerste gratis proefles wordt een inschatting gemaakt van het aantal lessen dat je waarschijnlijk nodig zult hebben. Aan de hand van deze inschatting en de leerstijlentest wordt in overleg een passende pakketkeuze gemaakt.

Door de zeer gestructureerde leermethode is het mogelijk om snelle vorderingen te maken, waardoor je snel voor het examen kunt gaan. Dit is echter sterk afhankelijk van de aanleg van de leerling en de tijd en energie die de leerling bereid is om in zijn/haar opleiding te steken.

Rijschoolbob is hierbij behulpzaam door middel van de tijdplanning van je opleiding, het leveren van studiemateriaal etc.

Voor het pakket "geslaagd" geldt dat het hele bedrag vóór aanvang van de derde les op de rekening van de rijschool bijgeschreven moet zijn.

Prijs- en andere wijzigingen voorbehouden
Tarieven motor
Cat. A = Motorfiets

Lessen vanaf €38,70 per 60 minuten

Tijdens de eerste les wordt een inschatting gemaakt van het aantal lessen dat je waarschijnlijk nodig zult hebben. Aan de hand van deze inschatting wordt in overleg een passende pakketkeuze gemaakt.
Motorlessen bij Rijschoolbob
Een goede basis is de beste start voor het motorrijden. De instructeur van Rijschoolbob behoort tot één van de betere instructeurs van Nederland.
Bij Rijschoolbob ligt het accent van de lessen natuurlijk eerst en vooral bij het halen van je rijbewijs maar ook bij risico herkenning en - perceptie. Per slot van rekening is het de bedoeling dat je veilig en vertrouwd op de motor rijdt!
Rijschoolbob heeft uit eigen initiatief en liefde voor het vak naast hun wettelijke instructiebewijs ook nog een vervolgopleiding gevolgd bij de KNMV.

Rijschoolbob lest met het modernste materieel:

A2: Kawasaki Z 300 met ABS
handvatverwarming
A : Kawasaki ER 600 met ABS en
handvatverwarming
RijschoolBOB
Contactgegevens
Telefoon06-28047849
E-mailrijschoolbob@gmail.com
Adres Bij de watertoren 11
2871 SW Schoonhoven