Motorlessen bij Rijschoolbob

Een goede basis is de beste start voor het motorrijden. De instructeur van Rijschoolbob behoort tot één van de betere instructeurs van Nederland.
Bij Rijschoolbob ligt het accent van de lessen natuurlijk eerst en vooral bij het halen van je rijbewijs maar ook bij risico herkenning en - perceptie. Per slot van rekening is het de bedoeling dat je veilig en vertrouwd op de motor rijdt!
Rijschoolbob heeft uit eigen initiatief en liefde voor het vak naast hun wettelijke instructiebewijs ook nog een vervolgopleiding gevolgd bij de KNMV.

Rijschoolbob lest met het modernste materieel:

A2: Kawasaki Z 300 met ABS
handvatverwarming
A : Kawasaki ER 600 met ABS en
handvatverwarming

Kwaliteit

Rijschoolbob ziet zelf in dat hij een verantwoordelijke taak als opleider heeft.
De kwaliteit als instructeur is belangrijk. Rijschoolbob heeft de juiste motorrijles mentaliteit en doet er alles aan om jou zo goed mogelijk te leren motorrijden.
Rijschoolbob maakt een echte motorrijder/ster van je. Dat leer je alleen bij deze goed getrainde en speciaal hiervoor opgeleide motorinstructeur ( o.a. KNMV), die zelf ook hartstochtelijk motorrijder is!
Hij wordt regelmatig bijgeschoold en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen omtrent het verkeer, wetgeving en rij-instructie.Rijschoolbob:

- Volgt je zo veel mogelijk met de motor

- Draagt beschermende kleding en eist dat de kandidaat dat ook doet (de rijschool geeft kleding gratis in bruikleen)

- Geeft les volgens het door de KNMV ontwikkeld instructieprogramma

RijschoolBOB
Contactgegevens
Telefoon06-28047849
E-mailrijschoolbob@gmail.com
Adres Bij de watertoren 11
2871 SW Schoonhoven